26 Şubat 2010 Cuma

ABSOLUT - I'M HERE @Antrepo

AŞIK ROBOTLAR VE ABSOLUT SPIKE JONZE FIRTINASI ESTİ!
ÜNLÜ YÖNETMEN SPIKE JONZE ABSOLUT İÇİN ROBOT AŞKINI KONU ALAN BİR FİLM ÇEKTİ ve FİLM DÜN AKŞAM SUNDANCE VE BERLİN’DEN HEMEN SONRA İLK OLARAK ABSOLUT VE IF! SPONSORLUĞUNDA ISTANBUL’DA GÖSTERİLDİ.
Kışkırtıcı işlere imza atan ünlü yönetmen Spike Jonze iki robotun aşkını konu alan 30 dakikalık kısa filmini Sundance Film Festivali’nde ilk defa izleyici karşısına çıkardı. Jonze bu filmi gezegenin en heyecan verici markalarından biri olan ABSOLUT VOTKA ile işbirliği yaparak çekti.
Film tüm dünyanın yakından takip ettiği Sundance ve Berlin Film festivallerinden sonra ilk olarak İstanbul’da dün gece gösterildi. Fındıklı Antrepo’da ABSOLUT ve !f ISTANBUL sponsorloğuyla gerçekleştirilen gösterime ve partiyesadece !f’in teşekkür edeceği misafirleriyle ABSOLUT sever 750 kişi davet edilmişti.
Davete katılan ünlü isimlerin başında son dönem Vogue dergisi için moda danışmanlığı yapan ve bu konudaki heyecanını gizleyemeyen Ece Sükan oldu. NTV de yeni başlayacak olan moda programı için içeride çekim ve röportajlar yapan Sükan’ın yanısıra jetset isimler Işıl Sarraf ve Merve Hasman, son dönem Hermes’e yaptığı vitrinle göz dolduran Emel Kurhan, oyuncular Akasya Asıltürkmen ve Yiğit Özşener gibi isimler göze çarptılar.
Parti için 35 metrelik Türkiye’nin en uzun barı kurulmuştu. Absolut Dünyasında Aşk ve Spike Jonze ışıkları arasında iki robotun aşkını izleyen davetiler filmde oynayan kız ve erkek robotların yeniden canlandırılmış hallerini partide görünce çok şaşırdılar.
‘I am Here – Ben Burdayım’ isimli 30 dakikalık bu kısa filmde Andrew Garfield ve Sienna Guillory başrolleri paylaşıyor. Filmin orjinal müziklerini Sam Spiegel yaparken, film için özel yazılan parçaları ise Los Angeles’lı ünlü müzisyen Aska Matsumiya yaptı.


Sevgiler,
Absolut in Turkey



Daha Fazla Bilgi İçin: Özlem Erdoğan / METINGURSOY PR &MARKETING / 02122349229 (3 hat) ya da ozlem@metingursoy.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder